fredenwilma.reismee.nl

Foz do Iguacu - Puerto Iguazu - Buenos Aires

Goed, alweer een week verder en weer een heleboel mooie dingen gezien.We zitten momenteel in Buenos Aires, maar laten we eerst vertellen wat we vanaf het laatste verslag gedaan hebben.

In Foz do Iguacu hadden we het geluk dat we een kamer kregen buiten het echte hostel in een huis aan de overkant van de straat, zeg maar de honeymoon suite. Echt supergroot, met een tweepersoonsbubbelbad!!! Beetje jammer dat de bubbels het af lieten weten, maar goed het idee was er.

Vanaf hier hebben we de Braziliaanse kant van de Iguazu falls bekeken. Toch wel een beetje spannend of de vooraf hooggespannen verwachting ook zou uitkomen. Gelukkig kunnen we na drie dagen watervallen de conclusie trekken dat de verwachtingen meer dan uitgekomen zijn. We zijn namelijk na Foz do Iguazu naar Puerto Iguazu vertrokken om de Argentijnse kant te gaan bekijken.

Ok, hoe ga je op papier zeggen dat je drie dagen de mooiste watervallen heb gezien. Overal waar je kijkt watervallen, om elke hoek weer meer watervallen. Sommige schattig klein, andere groot en indrukwekkend. Uitzicht op twintig watervallen tegelijk, nat worden van de spray van een waterval, de wind die door je heen blaast door de kracht van het vallende water, en dan als hoogtepunt een boot tripje die tot vlak onder één van de watervallen gaat. We hebben wat foto's geplaatst, maar ook daar blijkt niet echt uit hoe deze absoluut onvergetelijke ervaring is geweest!!

Zoals gezegd zitten we dus nu in BA (we zijn intimi), na een busrit van 18 uur. Na alle goede verhalen over de supercama (business class busreizen - 180 graden stoelen, eigen tv scherm, WIFI en champagne), hebben we die geboekt. Lekker liggen en slapen dachten we, nou dat was niet helemaal wat er gebeurde. Een beetje geradbraakt van het weinige slapen, kwamen we gisteren aan in het hostel (hostel suites Palermo).

Na een tip van medereizigers in Parati, zijn we gaan eten bij restaurant La Cabrera. Na de site van Gerben en Maaike te hebben bekeken maar uitgekeken bij het maken van de foto!! Inderdaad superlekker eten, goede wijn en champagne. Ow wat hebben wij het slecht hier....

We hebben Spaanse lessen geregeld voor komende week, dus genoeg tijd om de stad te bekijken en het Spaans te gaan leren. Tot de volgende keer.

Ciao

Bertjan

Ha Marleen en Rogier,

Wat supervet. Ben hartstikke jaloers natuurlijk. Hier in Groningen komt de sneeuw je tot de knieën, altijd leuk. Geniet er nog van en ik spreek jullie snel weer op skype. Hier nog een laatste dagje radbraken en dan vanaf morgen vlammen voor de tt's.

Wieke

Supermooie verhalen en erg mooie foto's. Hoewel Utrecht momenteel ook voor mooie foto's zorgt, want het is bedekt onder een laag van 20cm sneeuw. Have fun, ook met de Spaanse studie en tot volgend jaar. Groet Wieke

Paul

Ola chica's! Klint allemaal zwaar relaxt.. krijg spontaan zin om het vliegtuig te pakken naar BA! Geniet ervan!
ps. nog een restaurant-tip: Desnivel: tl-bakkentent met de beste bife de lomo!

thomas en maartje

Wat een mooie foto's en wederom een leuk verhaal!
Zoals je broertje al schreef, heerlijk veel sneeuw hier (ok wij hebben het nu dus ook niet slecht!) heerlijk vanmorgen in de sneeuw gelopen!
geniet van alles!
Liefs ons

martijn

klinkt goed allemaal, mooie verhalen! vergeet niet een wedstrijdje Boca of River mee te pakken. Voor paar dollar tussen de langharige Argentijnse doggen op de tribune. Doe dat wel na de spaanse cursus, als ze wat tegen je zeggen, gewoon lachen en si zeggen :-)
Geniet van BA!

Maaike, Gerben & Jurre

Haha, goed dat jullie voorzichtig hebben gedaan bij het maken van de foto bij La Cabrera. Levensgevaarlijk dat restaurant! Desnivel in San Telmo is trouwens ook echt een aanrader, 'iets' minder fancy dan Cabrera. Geniet en alvast hele fijne feestdagen gewenst!!
xx

betty en barney

Wauw, ziet er geweldig uit! Wij kijken er naar uit en kunnen zo tips uit wisselen straks!! Heel veel plezier met kerst en oud en nieuw en we mailen snel even de rest van onze reisplanning!! Hopelijk kunnen we nog een leuk tripje samen doen!! kussies van ons

Robert en Rita

Kerstdagen voorbij, wensen wij jullie een heel mooi uiteinde in het warme..
We genieten van de verhalen :D erg leuk neergezet!!
Echte backpackers ;)
Heel veel plezier samen op de verdere trip..

( Rogier wanneer ga je de foto's plaatsen van de dames met weinig verhullende kleding!!!! ;) >>Robert

Linda

ik ben vandaag 2 keer nat geworden door de regen.....
Anyway, ik geniet van de verhalen, ik zie het ook voor me. Geniet ervan en doe voorzichtig
Veel liefs