Welkom op onze Reislog!
Hey!!
Nog vijf weken en dan is het zover en vertrekken we voor 5 maanden naar Zuid Amerika. We starten in Rio en gaan dan naar Argentinië, Uruguay, Chili, Bolivia, Peru eneindigen inEcuador.
We gaan hier onze ervaringen opschrijven en onze mooiste foto's plaatsen, zodat je ons hier kan volgen. Wil je op de hoogte blijven, dan kan je je aanmelden.
Wij hebben er onwijs veel zin in, maar gaan jullie ook allemaal missen.Dus stuur af en toe eens een leuk berichtje, zodat we op de hoogte blijven.
Rogier en Marleen
count me in voor al die mooie reisverhalen ;-)
geniet, ook van alle voorbereidingen.
ga jullie missen, kuskus
Hej, echt geweldig dat jullie gaan, ga jullie op de voet volgen vanuit het koude nl.
Ben benieuwd naar alles wat jullie mee gaan maken. En kan alleen maar zeggen geniet ervan.
Dikke kus Selly
Laiverds,
Ik ga jullie ontzettend missen!! Zal jullie avonturen op de voet volgen en vooral veel meegenieten! Maar eerst nog een borreltje op een goede reis.
dikke kus, Suus
Oh het is bijna zover!! Heerlijk!
Ga jullie verhalen zeker volgen
He Roger,
Heel veel plezier daar in Zuid-Amerika met je meissie.
Wel jammer dat je niet mee kan bowlen en schaatsen:)
Spreken elkaar zeker weer als je terug bent.
Gr kev
Geniet ervan.
Heel veel plezier.
En ben wel nieuwsgierig wat jullie allemaal gaan beleven.
groetjes lieke
heel veel plezier!
x Mirjam
llieve marleen en rogier wij hebben jullie verslagen gelezen en wenzen jullie nog een hele fijne tijd groetjes uit zwolle
He leen, dank voor de leuke kaart! Drink er maar een paar op me :-) Geniet nog maar lekker daar, hier is het ontzettend koud, min 8 zag ik laatst in mijn auto staan... groetjes aan je man! dikke kus Mirjam